Rijbewijs halen

Rijlessen volgen in Almere & Het Gooi

Rijles in Almere

Wil je snel en voordelig je rijbewijs halen? Dan bij je bij RIJB.nl aan een goede adres! RIJB.nl werkt exclusief samen met Rijschool Exact om goede rijopleidingen aan te bieden voor jong en oud! Ons focus ligt op het behalen van Rijbewijs B. Wij geven voornamelijk rijlessen in Almere en Het Gooi.

Lees meer over ons of neem direct contact met ons op voor een proefrit!

rijles in almere rijles in almere rijles in almere
Via RIJB.nl snel en goedkoop rijbewijs halen
Neem contact met ons op!

Rijles Pakket A

Autorijopleiding voor het verkrijgen van een rijbewijs.

20 rijles-uren (60 hele minuten) = TOTAAL 1200 minuten aan autorijles
Met Praktijkexamen
Met Theorie leenboek
Met Theorie cursus
Met Rijinstructeur keuze

Nu aanbieding! Deze complete rijpakket voor € 1199 € 1040,-

Rijles Pakket B

Autorijopleiding voor het verkrijgen van een rijbewijs.

30 rijles-uren (60 hele minuten) = TOTAAL 1800 minuten aan autorijles
Met Praktijkexamen
Met Theorie leenboek
Met Theorie cursus
Met Rijinstructeur keuze

Nu aanbieding! Deze complete rijpakket voor € 1599 € 1409,-

Rijles Pakket C

Autorijopleiding voor het verkrijgen van een rijbewijs.

40 rijles-uren (60 hele minuten) = TOTAAL 2400 minuten aan autorijles
Met Praktijkexamen
Met Theorie leenboek
Met Theorie cursus
Met Rijinstructeur keuze

Nu aanbieding! Deze complete rijpakket voor € 1999 € 1789,-

Terug Naar Top

Rijbewijs halen in 6 stappen

Rijlespakket kiezen

Beginnen met je rijbewijs - STAP 1 Om goed je rijopleiding te beginnen, raden wij aan om goed na te denken over welke rijles pakket het beste bij je past. Omdat wij niet vooraf kunnen voorspellen welke rijlespakket het beste bij je past, raden wij je aan om een intake te doen bij Rijschool Exact. De rijinstructeur zal dan kijken of je onder andere aanleg hebt voor doorkijken en voertuig beheersing. In die 60 minuten kan hij een advies uitbrengen over welke rijpakket het beste bij je past. Maar let op: het is een advies en zeker geen voorspelling (geen enkele rijschool kan vooraf voorspellen of je je rijpraktijkexamen met succes afrond in 1 keer)!

Een intake via Rijschool Exact kost 30 euro. Maar de 30 euro krijg je terug zodra je een rijles pakket hebt afgenomen. In dat geval kun je het dus zien als een gratis proefles.

Beginnen met rijlessen

Beginnen met je rijbewijs - STAP 2 Nadat je een keuze hebt gemaakt welke rijlespakket je gaat nemen, kan je beginnen met je rijlessen. Als je in Almere woont, dan begin je vaak in Almere. Wanneer je een beetje de rijlesauto beheerst, dan ga je samen met de rij-instructeur de snelweg op. Je rijdt dan naar het gooi en omgeving om daar voor te bereiden op de rij-examens wat uiteindelijk ook in Het Gooi wordt afgenomen door CBR. Intussen ga je natuurlijk ook voorbereiden op de theorie.


Alle rijlessen aangeboden via RIJB.nl wordt door Rijschool Exact gegeven. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rijschool Exact via http://www.rijschool-exact.nl

Theorieboek ontvangen

Beginnen met je rijbewijs - STAP 3 Tijdens de rijlessen door, krijg je van je rij-instructeur een theorieboek in bruiksleen, waar je uit kan leren. Bij deze boek zit er ook een CD-ROM bij, die je op je computer kunt installeren. Deze stukje software is bedoelt om de theorievragen een beetje voor te bereiden. Als je specifieke theorievragen hebt, dan kun je hiermee ook terecht bij je rijinstructeur. gratis theorieboek

Voorbereiden op het Theorie-examen

Beginnen met je rijbewijs - STAP 4 Naast de theorieboek waaruit je kunt leren, krijg je ook een theoriecursus wat al bij je rijpakket zit. Je gaat dan 2 a 3 dagen in Almere naar een theoriecentrum, waar je les krijgt en uiteindelijk ook examengericht wordt getraind. Je kunt eventueel na afloop van je theorieles ook opgehaald worden door de rijinstructeur, om een praktijkles te volgen en na afloop thuis afgezet te worden.
Vraag je rijles instructeur naar meer informatie over de theoriecursussen.

Theorie-examen afleggen

Beginnen met je rijbewijs - STAP 5 Om de auto theorie examen af te kunnen leggen, dien je je aan te melden via CBR. Klik hier voor de link Je hebt voor theorie-examen reserveren je DigiD nodig. Indien je hier niet over beschikt, dien je DigiD (opnieuw) aan te vragen via https://digid.nl/aanvragen CBR

Rij-examen afleggen

Beginnen met je rijbewijs - STAP 6 Aanmelden van de praktijk rijexamen gaat altijd via de rijschool. Hiervoor ga je naar het volgende link: https://www.cbr.nl/11191.pp Je moet vervolgens Rijschool Exact een machtiging geven. Hiervoor heb je DigiD nodig om in te kunnen loggen op mijn.cbr.nl. Rijschoolnummer van Rijschool Exact is: 7686X8 Wil je weten hoe de praktijkexamen gaat? Ga dan naar deze link: https://www.cbr.nl/praktijkfilm-auto.pp Duur van de praktijk rijexamen is 55 minuten en wordt afgenomen door de CBR.

Terug Naar Top

Rijbewijs gehaald via Rijschool Exact Almere


Bekijk onze Facebook voor meer geslaagden Terug Naar Top

Over Rijschool Exact

Rijschool Exact geeft al meer dan 12 jaar rijlessen aan particulieren en bedrijven. Door de jaren heen hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van praktijklessen. Wij staan garant voor een kwalitatieve en heldere manier van aanpak. Neem een proefrit en ervaar het zelf ! Wij verzorgen rijlessen zowel in pakketten als losse lessen- Wij verzorgen tevens opfriscurssen, u kunt bij ons goedkoop theorieboeken kopen of zelfs gratis ontvangen bij complete pakketten. Wij geven o.a. rijlessen in Almere, Weesp, Bussum, Blaricum, Laren, Hilversum, Eemnes, Huizen, Muiden, Baarn en de omgeving.

To2Drive (vanaf 16,5 jaar beginnen met rijlessen)

2toDrive betekent dat je vanaf 16,5 jaar kan beginnen met het volgen van rijlessen. Vanaf je 17e mag je het auto praktijkexamen afleggen voor het rijbewijs B. Tot je 18e mag je rijden onder begeleiding van een meerderjarige coach die in bezit is van rijbewijs B. Wil je ook alvast beginnen met je rijbewijs? Vraag dan naar onze rijlessen!

Goede rijlessen

Ondanks het aantal leerlingen die bij ons rijlessen volgt, kunt u rekenen op persoonlijk en voldoende aandacht. Tijdens ons introductie les, analyseren wij uw kijkvermogen en rijgedrag. Heeft u al een stukje aanleg voor rijden of moet u nog dingen veel bij leren? Doormiddel van een verslag, geven wij u een persoonlijk en passend advies. Zo bent u verzekerd van een op maat gemaakte lespakket! Neem contact met ons op

(GRATIS)vrijblijvende proefrit

Meld je nu aan via Rijschool Exact voor een vrijblijvende proefrijles! Een proefrit duurt 60 volle minuten enzelfs gratis i.c.m alle complete rijles pakketten. Neem contact met onze rijschool op om een dag in te plannen.

Rijles betalen in termijnen?

Via Rijschool Exact kun je je rijles pakketten betalen in termijnen. Zo kun je eerder beginnen met je rijopleiding!

Rijlespakketten

 • rijschool pakketten

  Rijlespakket A

  20 uur aan rijlessen + rij-examen + theoriecursus en boek in bruiksleen

 • rijschool pakketten

  Rijlespakket B

  30 uur aan rijlessen + rij-examen + theoriecursus en boek in bruiksleen

 • rijschool pakketten

  Rijlespakket C

  40 uur aan rijlessen + rij-examen + theoriecursus en boek in bruiksleen

 • rijschool proefrit

  Proefrit (1 rijles a 60 minuten)

  Vrijblijvende rijles, het geld wordt verrekend als je besluit om bij ons een rijpakket af te nemen.

Terug Naar Top

Spoedcursus rijbewijs

In 10 dagen je rijbewijs halen? Begin dan een spoedopleiding voor Rijbewijs B via Rijschool Exact! Wat het gaat kosten en hoe je het beste supersnel kan starten, neem je contact met onze rijschool op in Almere. Wij kunnen dan een beeld schetsen van wanneer je je examen kunt afleggen en wat het allemaal precies gaat kosten.

Beste autorijschool in Almere

Je bent goedkoopste uit als je rijlessen optimaal worden benut. Met onze deskundige rij-instructeur kunnen wij ervoor zorgen dat je met minder lessen, meer resultaat bereikt. Kies daarom voor Rijschool Exact. Wij vragen geen extra toeslagen voor in de avond of op zaterdag. Meer dan een keer in een week rijles is ook mogelijk!

Meest gestelde vragen

Waar wordt de rijexamen afgenomen?
In Het Gooi, door CBR

Is een proefles gratis?
Je betaald in de eerste instantie voor de proefles. Maar als je besluit om ook bij ons een pakket te nemen, wordt deze geld teruggegeven.

Welke pakket past het meest bij mij?
Om een duidelijk en passend pakket te adviseren, kun je het beste een proefles nemen. Aan de hand van de intake kan de rij-instructeur jou adviseren welke rijlespakket het beste bij je past.

Kan ik in termijnen betalen?
Ja, dat kan zeker!
Terug Naar Top

Contact

Heb je rijles vragen? Of wil je weten hoe je je aanmeld voor examens? Bij ons ben je altijd welkom met al je soorten vragen. Neem daarvoor contact met ons op via Rijschool Exact. Wij staan graag voor je klaar en helpen je de eerste stappen te nemen bij het behalen van je autorijbewijs. Stuur ons een bericht via de contactformulier hieronder!Contact - Rijschool Exact

Jouw Naam:
Jouw email:
Bericht:

Terug Naar Top